top of page

KIRJAT

TOIVON PÄIVITYKSIÄ - MIESTEN VUORO

On miesten vuoro. Kirjan tekstien kautta pääset pohtimaan sitä, miten historia, yhteiskunnallinen murros ja erilaiset miehen mallit ovat vaikuttaneet käsitykseen miehuudesta. Onko miehellä lupa itkeä ja näyttää haavoittuvuuttaan? Miten puhutaan puolison ja lasten kanssa sekä omista että toisen tunteista ja tarpeista? Millaista ylipäätään on olla mies perheessä ja kotona, joka perinteisesti on ollut naisen toiminta-aluetta? Lähde lukumatkalle ja koe rohkeasti kaikki, mitä se tuo mukanaan. Toivottavasti löydät oivalluksia, rohkaisua ja samaistumispintaa omaan elämääsi.

TOIVON PÄIVITYKSIÄ

Teos sisältää terapeuttisia ja sielunhoidollisia mietelmiä, aforismeja ja oivalluksia. Kirjan nimi viittaa aikaamme, jossa elämme somepostausten ja uutispäivitysten jatkuvassa virrassa - mutta samalla se vittaa ihmiselämän päivittämiseen toivon taajuudelle. Runoista nousevat esiin muun muassa vaatimukset, kiire, ankaruus itseä kohtaan sekä erilaisten elämänkriisien kautta kutsumatta saapuva suru. Niihin Meklinin kirjan sivuilla vastataan rakkaudella, armollisuudella, hyväksynnällä, lohdutuksella, rohkaisulla - sekä ennen kaikkea taivaallisella toivolla.

NIMESI ON RAKASTETTU

Mistä johtuu maailman onnellisimman kansan kasvava sisäinen kipu ja miksi lähelle on usein niin pitkä matka? Samalla, kun olemme rakentaneet paljon hyvää, olemme irronneet jostakin, mikä varjelisi itseämme ja sitä, mikä on meille rakkainta. Nimesi on rakastettu pureutuu kansantajuisesti näihin aiheisiin. Se sisältää teoriaa ja käytäntöä, jotka yhdistelevät eri terapiasuuntauksia kristilliseltä arvopohjalta.

bottom of page